Wkład żelowy chłodzący sprzedawany wyłącznie do sera
Opis
Wkład Żelowy Chłodzący -cena wkładu obowiązuje wyłącznie z zakupem sera (1 szt na zamówienie).
Wymagany przy zakupie sera - gwarantuje bezpieczną dostawę
Wkład żelowy chłodzący jest wielokrotnego użytku i nadaje się do schładzania żywności, używania w lodówkach turystycznych, a także jako kompres na różnego rodzaju urazy. Wkład jest wypełniony całkowicie bezpiecznym, nietoksycznym żelem. Aby osiągnąć najlepsze efekty chłodzenia, wkład należy mrozić przez minimum 6 godzin w temperaturze -18 stopni Celsjusza. Zwiększa efektywność utrzymywania niskiej temperatury w przenośnych lodówkach turystycznych i jest doskonały na piknik, grill oraz na plażę. Przy zastosowaniu jako kompres, należy schłodzić go w lodówce. Bezpośrednie przyłożenie zamrożonego wkładu do skóry jest niewskazane ze względu na ryzyko odmrożeń.
Specyfikacja produktu
- Waga: około 450g
- Wymiary: 21cm x 15 cm
- Wypełnienie: bio żel
Więcej informacji
Najlepiej spożyć/zużyć przed: | NIE DOTYCZY |
Certyfikat BIO | Nie |